Premium ondersteuning

Kaspersky Premium Support Services via de telefoon zijn in sommige regio's niet beschikbaar. U kunt Premium Support Services alleen gebruiken met een betaald abonnement.

Met Premium Support krijgt u extra bescherming en gebruiksgemak, inclusief prioriteitsbehandeling, deskundige installatieservices, viruscontrole en -verwijdering en pc-gezondheidscontrole.

Installatiediensten door experts

Wanneer u een installatieprobleem op uw computer heeft, kunt u ons bellen. De Kaspersky-expert zal vanop afstand:

Prioriteit ondersteuningslijn

Prioriteitstoegang tot een premium supportmedewerker via telefoon of chat. Telefoongesprekken van klanten krijgen de hoogste prioriteit (geen wachttijd). Het meegeleverde chatprogramma bevat mogelijkheden voor hulp op afstand.

Externe IT-diensten

Toegang met één klik om te chatten met een premium ondersteuningsmedewerker met onbeperkte externe hulp inbegrepen. Ontspan u terwijl wij het oplossen!

Deskundige viruscontrole en -verwijdering

Professionele verwijdering van virussen en spyware op elk Windows-apparaat waarop een Kaspersky-programma is geïnstalleerd.

Services voor statuscontrole van je computer

Tijdens een gezondheidscontrole voeren onze experts een inspectie uit op verschillende punten om het hoogste niveau van bescherming en prestaties van het apparaat te garanderen.

Om Kaspersky Premium Support Services te gebruiken, belt u het telefoonnummer voor het land waarin u het Kaspersky Premium-abonnement hebt gekocht.